Contact

Adres

Bitpub BV
Lange Leidsedwarsstraat 96
1017NM Amsterdam

Inhoudelijke vragen

Als u vragen heeft over de inhoud van een scan, kunt u deze richten aan de archief instelling waar deze scan van afkomstig is. Een overzicht van alle deelnemende archieven vindt u hier.

Vragen over betaling en levering

Heeft u vragen over een betaling of een levering, of ervaart u een technisch probleem, neem dan contact op met Bitpub BV: support@bit.pub.

U kunt ook bellen met de helpdesk via het gratis telefoon nummer 0800 7773777. Deze helpdesk is geopend op werkdagen tussen 11.00 en 17.00.

Voor het oplossen van sommige problemen kan het handig zijn dat de helpdesk medewerker op uw computer kan meekijken, of zelfs (met uw instemming uiteraard), de configuratie van uw computer kan wijzigen. Om dit mogelijk te maken is het nodig dat u het volgende programma download, en opstart vóór of tijdens het telefoongesprek. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, en geen voorwaarde voor het bieden van telefonische ondersteuning.

Met het openen van dit programma installeert u geen software permanent op uw computer, u verschaft alleen tijdelijk toegang, via een beveiligde verbinding. Zodra u het programma afsluit is deze toegang niet meer mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen wij alleen support verlenen voor kwesties die gerelateerd zijn aan deze website, en niet voor algemene computer problemen.

x bron
id:
bestandsnaam:
archief:
direct betalen met tegoed