Tarieven

Tarieven voor bekijken en downloaden van scans en metadata op Militieregisters.nl

Algemeen

Militieregisters.nl levert scans en metadata om te bekijken en te downloaden voor persoonlijk gebruik tegen betaling of na inwisseling van VeleHanden-punten.

De hoeveelheid scans en metadata die beschikbaar zijn via Militieregisters.nl neemt regelmatig toe.

Basistarief per transactie

U betaalt een basisbedrag voor iedere betaling met creditcard of internetbankieren. Bij het inwisselen van VeleHanden-punten worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Basistarief per transactie € 2,50

Aankoop van losse scans

U betaalt een stuksprijs per scan voor het bekijken en downloaden. Het is ook mogelijk eerst alleen te betalen voor het bekijken en in een later stadium alsnog over te gaan tot betaling voor download van die scan.

Raadplegen en downloaden van 1 scan € 0,50

Raadplegen van 1 scan € 0,40

Downloaden van ter raadpleging gekochte scan € 0,15

Aankoop van tegoed

Betalen voor raadpleging en download van scans kan ook vanuit een vooraf aangekocht tegoed dat wordt bijgeschreven op uw account. Bij aankoop van een tegoed van € 25 of meer  krijgt u een korting op het tarief voor de aankoop van scans die oploopt naarmate de omvang van het aangekocht tegoed groter is.

Korting 5% bij aankoop tegoed van € 25,00

Korting 10% bij aankoop tegoed van € 50,00

Korting 20% bij aankoop tegoed van € 100,00

Aankoop van een dagpas

Een dagpas geeft gedurende 24 uur vanaf het moment van betalen het recht alle scans te bekijken die op dat moment in Militieregisters.nl via het zoeksysteem beschikbaar zijn. Voor het downloaden van geraadpleegde scans wordt € 0,15 per scan betaald.

Dagpas € 25,00

Aankoop van metadata

De inschrijvingen van een bewaarde zoekopdracht kunt u aankopen in pdf, excel of xml formaat. Voor zowel pdf als excel geldt dat een aankoop maximaal 25.000 inschrijvingen bevat. Voor xml geldt geen maximum.

Basistarief € 0,01 per inschrijving, met een minimum van € 0,20. Een pdf met 5.000 inschrijvingen kost dus € 50,00.

x bron
id:
bestandsnaam:
archief:
direct betalen met tegoed